Remorca auto - NORDICA N13-263 2

SKU: GN156

Acest produs este in regim de precomanda!
Termen livrare: 1-7 saptamani!

Vizualizare de ansamblu rapida

Remorca profesionala cu dimensiuni utile mari. Seria Nordica consta in remorci ce au rotile sub platforma. Obloanele pot fi deschise sau demontate.
NORDICA N13-263 2
Fara TVA: 11.444,48 RON TVA inclus: 13.618,93 RON

ERB - Credit Online

Cumpara in rate

Simulator Rate
200
20000
6
60

Detalii

Remorca Nordica N13-263 2

1.Spatiu de incarcare mare datorita obloanelor detasabile

Seria Nordica consta in remorci ce au rotile sub platforma. Acest lucru face ca spatiul util sa fie mai mare decat la alte remorci. Obloanele pot fi deschise sau demontate. Acest model este o solutie perfecta pentru transportul paletilor datorita faptului ca pot fi incarcati cu stivuitorul la oricare din cele 4 laturi ale remorcii – nu numai din spate.

2.Protectie in timpul incarcarii cu stivuitorul

Modelul Nordica are o sectiune de otel puternic in marginea exterioara a platformei. Aceasta protejeaza podeaua in timpul incarcarii cu un stivuitor.

3. Stalpi detasabili

Toti stalpii de colt pot fi indepartati , ceea ce face ca remorca sa fie usor de adaptat pentru a se potrivi diferitelor utilizari. Dupa indepartarea peretilor laterali si a staplilor, utilizatorul are o remorca complet plat ace poate fi utilizata pentru a transporta incarcaturi mari.

4. Obloane robuste, inchizatori durabile

Obloanele sunt realizate din panouri duble in partea superioara. Acest lucru face cxa peretii laterali sa fie mai rigizi si durabili. In plus , modelele Nordica sunt echipate cu un system dublu de blocare in fiecare colt. Aceasta e o alta dotare adecvata pentru un uz professional si frecvent.

5. Usor de manevrat si transportat sarcini lungi

Modelul Nordica are o platforma de incarcare si o bara de tractiune lunga. Astfel este usor de manevrat si asigura vizibilitate in oglinzile laterale. O platforma de incarcare lunga in combinatie cu posibilitatea de deschidere (sau detasare , daca este necesar) a oblonului frontal face posibil transportul incarcaturilor foarte lungi.

6. Securizare usoara a sarcinii

Modelul Nordica este echipat cu inele de ancorare retractabile pentru fixarea incarcaturii cu century. Prin urmare, platforma este complet plata. Incarcarea utilizand un stivuitor este sigura, deoarece nici unul dintre elementele podelei nu se poate deteriora.

Mai multe informatii

Sarcina proprie (kg) 365
Masa maxima autorizata (kg) 1300
Greutate utila (kg) 935
Nr. axe 2 axe
Lungime interior (mm) 2630
Latime interior (mm) 1450
Inaltime interior (mm) 400
Lungime exterior (mm) 3890
Latime exterior (mm) 1570
Inaltime exterior (mm) 1100
Dimensiune roti 155/70 R13
Aripi 1/2 Metal
Basculare Nu
Cadru Insurubat
Inele ancorare Da
Numar traverse 2
Roata manevra Da