Remorca auto - LAWETA N16-380

SKU: GN208

Acest produs este in regim de precomanda!
Termen livrare: 1-7 saptamani!

Vizualizare de ansamblu rapida

Remorca pentru transport autoturisme
LAWETA N16-380
Fara TVA: 15.717,54 RON TVA inclus: 18.703,87 RON

ERB - Credit Online

Cumpara in rate

Simulator Rate
200
20000
6
60

Detalii

Remorca LEWATA pentru transportul autoturismelor

  • Durabilitatea ridicata a designului remorcii este asigurata de un cadru complet sudat, sectiuni de cadru indoit la rece, cinci grinzi laterale si o bara de tractiune V sudata. Toate componentele sunt galvanizate la cald.
  • Platforma inclinata este stabilizata cu doua suporturi pentru incarcare si descarcare usoara. Este disponibila o pompa optionala cu dispozitiv de actionare hidraulica pentru inclinarea manuala a platformei
  • Suspensiile independente si axele AL-KO asigura o conducere sigura si stabila.
  • Accesoriile standard includ doua rampe (lungime 810 mm si latime 320 mm) realizate din placi metalice perforate presate pentru a usura incarcarea si descarcarea vehiculelor. Rampele sunt depozitate in sloturi speciale sub platforma, cu protectie suplimentara impotriva vibratiilor si alunecare.
  • Vehiculele sunt transportate pe sine (3800 mm lungime si 420 mm latime) realizate din placi metalice perforate presate.
  • Pe ambele parti ale dispozitivului de protectie, exista linii din tabla metalica presata, iar flansa stanga poate fi inclinata pentru a avea acces usor la vehiculul transportat.
  • Lampile multifunctionale sunt instalate in interiorul hayonului din spate. Acest lucru le protejeaza impotriva daunelor, umezelii si noroiului. Conexiunile cablurilor sunt protejate in cel mai bun mod posibil pentru a garanta functionarea ani de zile fara intretinere.
  • Echipamentul standard include: pene de roata, doua rampe, roata de sustinere cu o clema, doua stabilizatoare A pentru inclinarea platformei, doua cleme la partea din spate a remorcii
  • Accesorii optionale suplimentare sunt disponibile pentru remorci cu o singura axa:

-Podea placaj anti-alunecare de 15 mm
-Troliu KNOTT de 1100 kg cu rola pentru schimbarea directiei cablului
-Suport pentru roata de rezerva
-Suport pentru remorci (700 mm)
-Pompa actionata manual, cu actionare hidraulica pentru inclinarea platformei
-Stabilizator AL-KO care elimina in mod eficient inclinarea de la o parte la alta, oscilarea si inclinarea
-Amortizoare pentru reducerea socurilor periculoase, imbunatatirea stabilitatii in timpul conducerii si franarii si asigurarea unui contact optim intre rotile remorcii si suprafata drumului

Mai multe informatii

Masa maxima autorizata (kg) 1600
Nr. axe 1 axa
Aripi Plastic
Basculare Da
Cadru Sudat
Roata manevra Da